.                    -
                PEGGY SAGE Paris
 


In de salon maak ik gebruik van de producten van Peggy Sage.
Waarom Peggy Sage, Het heeft een geweldig aanbod aan verschillende producten. Voor zowel gezicht, lichaam, handen, voeten en make-up. Het is een frans merk dat alleen vertegenwoordigd wordt door de proffesionele schoonheisspecialist. Naast het grote assortiment is het een hypoallergeen product dat niet op dieren gestest is.
 
 
 
 
GEZICHTSBEHANDELINGEN:
 
Er zijn diverse gezichtsbehandelingen, basis, totaal, luxe of een speciale anti-age of acne behandeling. Voorafgaande elke gezichtsbehandeling ga ik samen met u uw huidtype bepalen. Hierdoor kan de behandeling geheel op uw huidtype worden afgestemd en wordt er een optimaal resultaat behaald.
 
 

 
 
DEEL BEHANDELINGEN:
 
Deel behandelingen zijn korte behandelingen waarbij er bijvoorbeeld alleen de wenkbrauwen geëpileerd worden. De deel behandelingen kunnen ook extra toegevoegd worden bij de gezichtsbehandelingen.
 
 
 
MAKE-UP:

Heeft u een feestje of weet u gewoon niet zo veel raad met uw make-up. Vind u het moeilijk te bepalen wat goed bij u past dan help ik u graag. U kunt terecht voor een persoonlijk make-up advies of mooi make-up voor een speciale gelegenheid.
 


HARSEN:
 
Wanneer u wat langer van uw been, arm, bikini-lijn of okselhaar af wilt en niet wekelijks wilt scheren dan is harsen voor u een optie. Bij een harsbehandeling worden de haren volledig met haarwortel verwijderd waardoor de haren gemiddeld 4 weken wegblijven.
 
 
 
 
MASSAGES:
 
Massages spreken eigenlijk voor zich, ik bied twee massages. Rug, nek en schouder massage of lichaamsmassage. De rug, nek, schouder massage is een massage van circa 25 min. en de lichaamsmassage is een massage van ongeveer 55 min. waarbij de achterzijde van de benen, rug, nek, schouder, voorzijde van de benen, decolleté en armen worden gemasseerd. Eventueel kunnen er ook losse voetmassages of gelaatsmassages gegeven worden.  
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint