.                    -
De Medisch Pedicure
 
Op 2 December 2011 heb ik het diploma Medisch Pedicure behaald. Door dit te behalen kan ik u een breder aanbod bieden aan voetverzorging
wat biedt de medisch pedicure extra naast de gewone voetverzorging
 
* Voetverzorging bij diabetes
* Voetverzorging bij reuma
* Nagelbeugels
* Antidruk technieken
* Ortheses
* Nagelreparatie
* Behandeling bij overige risico cliënten als ouderen 
 
Een prettige bijkomstigheid is dat een deel van de zorgverzekeraars de gehele behandeling of de behandeling deels zullen vergoeden.(meestal alleen bij Diabetes Mellitus  of Reumatoïde Artrits) 
 
Kijk voor de actuele vergoeding op onderstaande website
 
 
Peggy Sage PIEDS
 
Voor de voetverzorging gebruik ik de speciale voetverzorginslijn van Peggy Sage, PIEDS. Speciaal ontwikkeld om ook de voeten eens lekker te verwennen.
 
 
 
 
Wat is een Pedicure behandeling:
 
Heb je last van pijnlijke voeten door een likdoorn of ingegroeide nagel? Heb je veel last van eelt of wil je gewoon wel eens lekker wat aandacht aan je voeten schenken dan is een pedicure behandeling aan te raden.
 
 
 
 
Tijdens de behandeling worden de nagels geknipt en gevijld, eelt verwijderd, nagelriemen schoongemaakt, eventueel behandeling van de ingegroeide nagel en/of likdoorn en de voeten worden gemasseerd met een verzorgende voet balsem. Ook kunt u er voor kiezen om alleen uw pijnlijke ingegroeide nagel of likdoorn te laten behandelen. 
 
 
 
 
 
MANICURE:
 
Een manicure is een verzorging voor je handen. Tijdens de behandeling worden de nagels gevijld, nagelriemen behandeld, handen gemasseerd met een verzorgende handbalsem en eventueel worden de nagels aan het einde afgelakt met een lak naar keuze.
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint